RSS

Avunkiven pystytystä

30 Elo


Tämän jälkeen Samuel otti kiven ja asetti sen Mispan ja Senin välille. Hän antoi kivelle nimen Eben-Eser, Avunkivi, sanoen: ”Tähän asti Herra on auttanut meitä.” 1.Sam.7:12.

Olen kiitollinen Herralle, että hän on antanut inspiraatiota kirjoittaa tämän sarjan, jossa nyt on päästy välitavoitteeseen: kahden vuoden ”sirut” on saatu kokoon, yhteensä 730 lyhyttä kirjoitelmaa hengellisen elämän vahvistukseksi. Olen kiitollinen kaikista lukijoista ja siunaan teitä, jotka olette olleet kiinnostuneita.

Vähän tilastoa: kävijämäärän mittaaminen on jäänyt arvion varaan, koska sähköpostien lukemisesta ei voi saada varmaa tietoa. Tilaajalukijoita on kuitenkin ollut viime aikoina 300 hengen luokkaa joka toinen päivä ja some-lukijoita on ollut noin 80 per päivä, yhteensä siis reilut 200 henkeä per päivä.

Onhan saavutettu taso kuitenkin jonkinlainen ihme – en olisi päässyt siihen ilman Jumalan apua, jota hän on armossaan antanut. Sivustot ovat myös pysyneet pystyssä, kukaan ei ole kaapannut eSirua tai Uskon kilven sivustoa. Työtä on voitu tehdä rauhassa. Kaikesta tästä voin olla kiitollinen.

Jatkossa kirjoittamiseni harvenee ja kirjoitan uusia ”siruja” silloin tällöin, en enää lupaa kirjoittaa niitä säännöllisesti. Ikä tekee tehtävänsä ja voimat hupenevat. Kaipaan myös itse uutta formaattia. Ehkä kirjoitan jotakin vähän pitempää tekstiä – kirjaa jopa?

Olen julkaissut tätä eSiru-sarjaa jo osittain kahteen kertaan ja jatkan kertaamista. Se merkitsee sitä, että kaikki julkaistut ”sirut” julkaistaan uudestaan syyskuun 2018 alusta täällä: esiru.blogspot.com. Näin uudet lukijat pääsevät mukaan ja vanhat lukijat saavat tilaisuuden kerrata lukemaansa. Uusi eSiru on myös mahdollista tilata sähköpostiin (valitettavasti tilaaminen on tehtävä englanninkielellä). Siruja satelee siis syyskuun alusta (jHs) joka päivälle kahden vuoden ajan.

Sen lisäksi näitä kirjoitelmia kerrataan toisessakin blogissa. Lukijat, jotka kaipaavat Raamattu Kansalle -käännöstä, voivat lukea rinnakkaisblogia On kirjoitettu. Myös tämän eSirun kanssa samankaltaisissa kehyksissä toteutetun blogin voi tilata sähköpostiin. Facebookissa seurataan tätä versiota.

Herra on ollut meidän apumme ja meidän kaikkien turvanamme kuluneina vuosina. Sinä olet ollut turvani, vahva linnoitus vihollista vastaan. Ps.61:4. Sinä saat olla varma, että Herra on sinunkin kanssasi ja auttaa sinuakin. Hänen uskollisuutensa on varma ja hänen lupauksensa on tänäänkin voimassa:

Herra, Jumalasi, on sinun kanssasi, hän on voimallinen, hän auttaa. Sinä olet hänen ilonsa, rakkaudessaan hän tekee sinut uudeksi, hän iloitsee, hän riemuitsee sinusta. Sef.3:17.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Avunkiven pystytystä

Kirjoittanut : 30.8.2018 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.